Az Apollo Medical Center egy modern magánklinika Debrecen belvárosában, amely széleskörű szolgáltatásokkal és kiváló, tapasztalt orvosokkal várja betegeit. Magánklinikánk jelenleg 10 különböző szakrendelést kínál, beleértve a belgyógyászatot, endokrinológiát, gastroenterológiát, labor diagnosztikát, neurológiát, ortopédiát, reumatológiát, sebészetet, ultrahang rendelést, valamint az urológiát.

Mindenünk a gyógyítás

Az Apollo Medical Center orvosai és munkatársai elkötelezettek az iránt, hogy a lehető legjobb kezelést és gondozást nyújtsák minden betegüknek. Az intézmény munkatársai professzionálisak, magasan képzett szakemberek, akik egytől egyig empátiával közelítenek a betegekhez és folyamatosan képezik magukat a legújabb orvosi kutatások és fejlesztések terén.

Online időpontfoglalás

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szolgáltatásaink minden részlete a lehető legkényelmesebb legyen a betegeink számára. Szolgáltatásainkra bárki könnyedén foglalhat időpontot online vagy telefonon.

Az online időpontfoglalás rendkívül egyszerű és gyors folyamat, amelyet a honlapunkon az időpontfoglalás oldalon lehet elvégezni. Az időpontfoglaló rendszer naprakész és pontos információkat tartalmaz a rendelkezésre álló szabad időpontokról és az egyes orvosok elérhetőségéről. A betegeknek csak ki kell választaniuk a kívánt szolgáltatást, az időpontot és az orvost, majd adataikat megadva rögzíteniük kell a foglalást. Az időpontfoglaló rendszer automatikusan visszaigazolja a foglalást, és a beteg e-mailben kap értesítést az időpontjáról. A lefoglalt időpontot egy kattintással hozzáadhatja a saját telefonjának naptárához, így az időpontjáról biztosan nem feledkezik el!

„Az egészség nem minden, de anélkül minden más semmiség.”

Kézsebészet szakrendelés

Reumatológia

Ajakfeltöltés

Elektromágneses stimulációs kezelés

Ultrahang rendelés

Tüdőgyógyászati szakrendelés

Szemészeti szakrendelés

Röntgen képalkotó vizsgálat

Pszichiátria szakrendelés

Ortopédia szakrendelés

Nőgyógyászati szakrendelés

Neurológia szakrendelés

Erre a szakrendelésre jelenleg nincs szabad időpontunk!
 
Az esetlegesen felszabaduló helyekről kérjük érdeklődjön kollégánknál a

Laborvizsgálat

Urológia szakrendelés

Kardiológia szakrendelés

Immunológia szakrendelés

Gastroenterológia szakrendelés

Fül-orr-gégészeti szakrendelés

Foglalkozás-egészségügy

Fogászati szakrendelés

Endokrinológia szakrendelés

Bőrgyógyászat szakrendelés

Belgyógyászat szakrendelés

Angiológia szakrendelés

Általános sebészet